top of page

Welkom in Succesia

Leren én stralen: Succesia maakt het mogelijk

Succesia is een innovatieve (online) wereld die onderwijsprofessionals uit het kleuter, lager en secundair onderwijs (zowel regulier als buitengewoon!) voorziet van praktische tools, cursussen en materialen om kinderen te ondersteunen bij hun mentale, sociale en emotionele ontwikkeling.

Succesia neemt jou als onderwijsprofessional mee op een boeiende reis door verschillende gebieden, elk gericht op specifieke aspecten van de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Van de faalangst tot hoogbegaafdheid en executieve functies, elke stop biedt unieke inzichten en praktische tools om kinderen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling.

 

Met een diversiteit aan online cursussen, opleidingen en materialen kunnen onderwijsprofessionals zich verdiepen in relevante thema's en hun vaardigheden versterken om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen.

Door Succesia-principes te integreren, wordt jouw klas een stimulerende omgeving die gericht is op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Dit betekent niet alleen dat kinderen zich beter ondersteund voelen in hun persoonlijke groei, maar ook dat jij wordt uitgerust met tools en kennis om kinderen te begeleiden. Het resultaat is een klas waarin elk kind de kans krijgt om te groeien en te stralen.

BANNER HOME.jpg

Thema's

Je krijgt toegang tot de volgende online cursussen met bijhorende werkboeken:

1

Faalangst

2

Autisme

3

Hoogsensitiviteit

ijsberg.jpg

4

Executieve functies

5

Perfectionisme

6

Zelfvertrouwen

Alsook de volgende thema's: pesten, emotieregulatie enz.

In de loop van het schooljaar 2024 - 2025 zullen nieuwe thema's onthuld worden.

Leren op maat

Train the teacher

Het voordeel van online leren is dat het op elk moment en vanaf elke locatie kan plaatsvinden, op het tempo van de deelnemer.

 

Onze opleidingen bieden een theoretische basis, maar leggen vooral de nadruk op praktische toepassing, zodat cursisten in staat zijn om concrete veranderingen in jouw klasomgeving aan te brengen.

Online leerplatform

Een gebruiksvriendelijk leerplatform