top of page

Word Faalangst Warrior

Bevrijd kinderen van hun faalangstmonster en bouw aan hun zelfvertrouwen 

  • Is het Faalangstmonster een obstakel geworden voor de cognitieve ontwikkeling van jouw leerlingen of coachees?

  • Merk je dat kinderen/jongeren worstelen met zelfvertrouwen en mogelijks ook hun prestaties als gevolg van faalangst?

  • Voel je je soms machteloos als je geconfronteerd wordt met de faalangst van een kind?

  • Heb je moeite om de juiste benadering te vinden om een kind met faalangst te ondersteunen?

Heb je 1 of meerdere keren 'ja' geantwoord? Dan is het tijd om actie te ondernemen!

 

De Faalangst Warrior training is een hybride opleiding die je in de mogelijkheid stelt om als (onderwijs) professional samen met het kind/jongere aan de slag te gaan om niet alleen het faalangstmonster te (h)erkennen maar ook aan te pakken.

De Faalangst Warrior Training is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met faalangst. Deze training is zorgvuldig samengesteld op basis van uitgebreid onderzoek, praktijkervaring en voortdurend uitproberen en aanpassen. De huidige Faalangst Warriors zijn degenen die met succes de strategieën en technieken hebben toegepast die in deze training worden aangereikt.

Wil jij dit ook? Word dan nu een Faalangst Warrior en start vandaag nog met de training.

Ontwerp zonder titel (14).png

Enkele sfeerbeelden

Word jij een Faalangst Warrior?

Faalangst Warriors zijn toegewijde (onderwijs) professionals die kinderen en jongeren helpen om hun faalangstmonster te verkleinen en hun volle potentieel te benutten.

 

In deze video enerzijds de moedige getuigenis van Caro Vermeir, de Wonderboerderij, over haar eigen Faalangstmonster en anderzijds haar ervaring als Faalangst Warrior in het begeleiden van kinderen met faalangst. Caro stond ook in het onderwijs en weet dus heel goed wat het belang is om faalangst te detecteren.

Inhoud van de Faalangst Warrior Training

De Faalangst Warrior Training is het resultaat van meer dan 20 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen met faalangst. Deze hybride opleiding (online deel goed voor een equivalent van 2 opleidingsdagen + 1 live opleidingsdag) is zorgvuldig samengesteld op basis van uitgebreide research, praktijkervaring en voortdurend uitproberen en aanpassen.

De huidige +150 Faalangst Warriors zijn degenen die met succes de strategieën en technieken hebben toegepast die in deze training worden aangereikt.

  • Online cursus
    De online cursus van deze biedt jou: ➡️ Meer dan 70 videolessen die een breed spectrum van faalangst belichten, van de psychologische wortels tot praktische toepassingen. De videolessen zijn goed voor een equivalent van 2 opleidingsdagen (gerekend van 10u tot 17u). ➡️ Technieken en (creatieve) methoden die kinderen en jongeren helpen om faalangst te overwinnen en hun zelfvertrouwen op te bouwen. ➡️ Een preventief luik dat inzicht biedt in het voorkomen van faalangst en het bevorderen van veerkracht. ➡️ Een exclusief werkboek boordevol checklists, werkbladen en oefeningen om kinderen en jongeren te helpen hun faalangstmonster te overwinnen. ​ Deze online cursus is ontworpen om je niet alleen kennis te bieden, maar ook om je te onderdompelen in praktische toepassingen. Je behoudt levenslang toegang tot het online gedeelte van deze training.