top of page

Welkom in Succesia

Neem deel aan deze gratis online masterclass en laat je meenemen op een betoverende reis door Succesia, een magisch land vol inzichten en mogelijkheden. Tijdens deze reis ontdek je niet alleen de leerrijke landschappen van Succesia, maar leer je ook meer over de uitdagingen waarmee kinderen te maken hebben en hoe dit van invloed is op hun welzijn en leerproces. Ontdek hoe jij als professional kunt bijdragen aan een positieve verandering in het leven van kinderen en laat je inspireren om een betere toekomst te creëren voor de volgende generatie.

Tijdens deze masterclass zullen we dieper ingaan op de verschillende gebieden van Succesia en de problematieken waarmee kinderen te maken hebben. We zullen verkennen hoe deze problemen van invloed zijn op het welzijn en de leerprestaties van kinderen. Daarnaast zullen we praktische strategieën en tools bespreken die professionals kunnen gebruiken om kinderen te ondersteunen en te begeleiden in hun ontwikkeling.

Samen zullen we kijken hoe we een positieve impact kunnen hebben op het leven van kinderen en hoe we Succesia kunnen gebruiken als een bron van inspiratie en groei. Elke professional die met kinderen/jongeren werkt, binnen of buiten het onderwijs, is welkom om deze masterclass te volgen.

Schrijf je nu in voor de gratis masterclass! De masterclass wordt live gegeven waardoor er ook de mogelijkheid is om vragen te stellen. Er is een replay tot 3 dagen na de uitzending beschikbaar.

BANNER HOME.jpg

Succesia op jouw maat

Succesia biedt een diverse en inclusieve leeromgeving waarin professionals van verschillende achtergronden samenkomen om kinderen te ondersteunen bij hun welzijn en ontwikkeling. Of je nu een leerkracht, psycholoog, coach of therapeut bent, bij Succesia ben je aan het juiste adres om praktische tools en inzichten op maat te vinden om kinderen te helpen groeien en stralen. We geloven in de kracht van samenwerking en bieden een platform waar professionals van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen inspireren.

Maak hieronder je keuze vanuit welke hoedanigheid jij Succesia wenst te betreden.

Hello there, ik ben Vanessa Lauwers
De bezielster van I Care Education

Ik ben Vanessa Lauwers, en mijn droom is ontstaan uit een diep verlangen om (onderwijs) professionals praktische en bruikbare tools te bieden om de kinderen en jongeren van vandaag niet alleen beter te begrijpen, maar ook te ondersteunen, zowel in de klas als daarbuiten.

Met ruim 20 jaar ervaring in het coachen van kinderen, jongeren en volwassenen, heb ik 't Zonnekind en I Care Education opgericht. Mijn visie is geworteld in het geloof dat kinderen meer zijn dan hun gedrag en dat symptomen slechts oppervlakkige manifestaties zijn van diepere problemen.

In 2016 heb ik 't Zonnekind Expertisecentrum opgericht, met als missie om kinderen te laten stralen door hen te ondersteunen bij hun innerlijke groei en ontwikkeling. Als auteur van het boek "Ik kan het nog niet: Leren omgaan met faalangst" en als host van de goedbeluisterde podcast "Laat Kinderen Stralen", deel ik mijn kennis en inzichten met een breed publiek.

Met I Care Education streef ik ernaar om professionals in en buiten het (buitengewoon) onderwijs de nodige tools te bieden om de kinderen en jongeren van nu beter te begrijpen en te ondersteunen, met een bijzondere focus op onderwerpen zoals faalangst en hoogbegaafdheid. Dit zijn onderwerpen waar bijvoorbeeld in de lerarenopleiding nog veel te weinig aandacht aan wordt besteed.

In mijn podcast "Laat Kinderen Stralen" kun je boeiende gesprekken en inspirerende inzichten ontdekken over het bevorderen van het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Als founder van dit platform neem ik je mee op een reis vol waardevolle tips, verhalen en praktische adviezen, allemaal gericht op het creëren van een positieve impact in het leven van kinderen en jongeren. Luister en laat je inspireren om het verschil te maken voor de kinderen van vandaag en morgen.

Blijf verbonden

Volg ons via Instagram

Luister naar onze podcast 'Laat kinderen stralen'

Te beluisteren via onder meer Spotify

Klik op de afbeelding om de aflevering onmiddellijk te beluisteren.

kinderbrein.jpg
quick.jpg
bottom of page