top of page

Welkom in Succesia

Leren én stralen: Succesia maakt het mogelijk

Succesia is een innovatieve (online) wereld die onderwijsprofessionals uit het kleuter, lager en secundair onderwijs (zowel regulier als buitengewoon!) voorziet van praktische tools, cursussen en materialen om kinderen te ondersteunen bij hun mentale, sociale en emotionele ontwikkeling.

Succesia neemt onderwijsprofessionals mee op een boeiende reis door verschillende gebieden, elk gericht op specifieke aspecten van de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Van de faalangst tot hoogbegaafdheid en executieve functies, elke stop biedt unieke inzichten en praktische tools om kinderen te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling. Met een diversiteit aan online cursussen, opleidingen en materialen kunnen onderwijsprofessionals zich verdiepen in relevante thema's en hun vaardigheden versterken om een positieve impact te hebben op het leven van kinderen.

Door Succesia-principes te integreren, wordt de school een stimulerende omgeving die gericht is op het welzijn en de ontwikkeling van kinderen. Dit betekent niet alleen dat leerlingen zich beter ondersteund voelen in hun persoonlijke groei, maar ook dat leerkrachten worden uitgerust met tools en kennis om effectiever les te geven en kinderen individueel te begeleiden. Het resultaat is een school waarin elk kind de kans krijgt om te bloeien en te stralen, en waarin onderwijsprofessionals zich geïnspireerd voelen om hun werk met passie en toewijding uit te voeren.

Boek nu je gratis online rondleiding door Succesia

Ben je directeur en wil je ontdekken welke mogelijkheden Succesia jouw team te bieden heeft? Vraag dan een online rondleiding aan in Succesia, een persoonlijk gesprek met Vanessa Lauwers (zaakvoerder en ontwikkelaar van Succesia), waarbij we je onder meer een demonstratie geven van de online leeromgeving.

 

Tijdens deze rondleiding laten we je kennismaken met de diverse thema's en opleidingen die we aanbieden, en bespreken we hoe Succesia kan bijdragen aan de professionele ontwikkeling van jouw team. Na afloop heb je een duidelijk beeld van de meerwaarde die Succesia kan bieden voor jouw school, team en de leerlingen.

BANNER HOME.jpg

Thema's

De leerkrachten krijgen toegang tot de volgende online cursussen:

1

Faalangst

2

Autisme

3

Hoogsensitiviteit

ijsberg.jpg

4

Executieve functies

5

Perfectionisme

6

Zelfvertrouwen

Alsook de volgende thema's: pesten, emotieregulatie enz.

In de loop van het schooljaar 2024 - 2025 zullen nieuwe thema's onthuld worden.

Leren op maat

Train the teacher

Succesia is de ideale aanvulling op of alternatief voor pedagogische studiedagen. Leerkrachten kunnen zelf thema's kiezen die aansluiten bij hun persoonlijke behoeften en de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd in de klas. Het voordeel van online leren is dat het op elk moment en vanaf elke locatie kan plaatsvinden, op het tempo van de deelnemer.

 

Veel onderwijsprofessionals voelen de noodzaak om hun expertise te vergroten, aangezien veel relevante kennis niet wordt behandeld in de lerarenopleiding, maar wel essentieel is in de praktijk. Onze opleidingen bieden een theoretische basis, maar leggen vooral de nadruk op praktische toepassing, zodat cursisten in staat zijn om concrete veranderingen in hun klasomgeving aan te brengen.